V měsíci březnu se žáci sedmých ročníků účastnili již tradičního projektu Vaření s Přímkou.
Do předmětu příprava pokrmů za nimi zavítali studenti 2. ročníku učebního oboru kuchař –
číšník spolu s mistrovými odborného výcviku, Naši žáci se pod bedlivým dozorem učitelek i
studentů učili prostřít slavnostní tabuli, zopakovali si základy slušného stolování a
samozřejmě uvařili kompletní menu, za které by se nemusela stydět žádná restaurace.
A co bylo dobrého?
Předkrm: Studené a teplé tortillové závitky
Hlavní jídlo: Špízy s americkými bramborami
Dezert: Tiramisu
Všem se dařilo a kdo ví, možná někteří z nich najdou ve vaření a obsluze i své budoucí
povolání.
Děkujeme za výbornou spolupráci paní Doubkové a paní Sedlákové ze SOU a SOŠ Přímětická
Znojmo.
Radomíra Kufová, Iva Ježková, Veronika Kadlčíková