Jarní dobrodružství na Vranovské přehradě: 5. A a 5. B v akci!

Ve dnech 17. až 19. června 2024 se žáci 5. A a 5. B vydali na dlouho očekávaný výlet na Vranovskou přehradu. Třídenní pobyt byl nabitý zážitky a aktivitami, které si děti užily od začátku do konce.

První den se hned po příjezdu vrhli do lanového centra, kde prověřili svou odvahu a šikovnost na různých překážkách. Odpoledne pak měli volný čas nejen na lanové centrum, ale i na míčové a sportovní hry.

Druhý den ráno svezli vláčkem po břehu přehrady a kochali se krásnou krajinou. Navštívili zábavní park Vrunoff, kde se vyřádili na trampolínách, skluzavkách, houpačkách a hlavně ve vodním světě. Večer si opekli špekáčky na táboráku a připravili si zábavný program.

Třetí den ráno se vydali na prohlídku útrob Vranovské přehrady a dozvěděli se mnoho zajímavého o fungování této vodní stavby. Závěrečný program patřil balení a loučení s krásným prostředím Vranovské přehrady.

Výlet na Vranovskou přehradu se všem dětem moc líbil a byl pro ně skvělým zážitkem. Užili si spoustu zábavy, poznali nové kamarády a dozvěděli se mnoho zajímavého.